Contact: 0771 282 733

Transport Gratuit in Municipiul Targu-Jiu

Meniu

Despre noi

Infomanu, prietenul de incredere al familei tale!

Totul este intr-o continua schimbare, tehnologia devine indispensabila, asadar tinem pasul cu restul lumii si devenim mai activi in mediul online.
Suntem incantati sa va anuntam ca va putem oferi si prin magazinul online o gama variata de electrocasnice mici, electrocasnice mari, electronice, mobila si multe altele.
Gama de produse este atent selectionata, avand ca principal criteriu calitatea si performanta produsului.

 

Suntem alaturi de tine acum si online, nu ezita sa ne contactezi!

Cu respect,

Transport Gratuit

Oferim transport gratuit in Municipiul Targu-Jiu precum si in localitatile Barsesti, Dragoieni, Iezureni, Polata, Preajba Mare, Romanesti si Slobozia.

Suport Online

Ia legatura cu noi printr-un telefon la  0771 282 733, e-mail la vanzari@infomanu.ro sau prin formularul prezent pe pagina de contact.

Plata Securizata

Asiguram plata online securizata.

Cu ce ne ocupam?

Cu ajutorul colegilor din magazine si al produselor expuse completam oferta de pret cu o experienta reala, convingatoare, care sa dea clientului increderea ca a facut cea mai buna investitie.

Misiunea noastra

Infomanu.ro are misiunea de a face tehnologia disponibila tuturor clientilor, facilitand astfel disponibilitatea produselor care le vor satisface cel mai bine nevoile.

Scurt Istoric

La inceputul anilor ’90 am deschis primul magazin de electronice si electrocasnice in Targu-Jiu. In urmatorii ani am reusit sa inauguram un service si magazine specializate in alte 4 localitati.

Datele companiei

S.C. INIDAN S.R.L.

Reg. com.: J18/1111/1993
CIF: RO 4807985
Adresa: Strada Victoriei, Bloc D, Parter, Targu-Jiu, Gorj,