Contact: 0771 282 733

Transport Gratuit in Municipiul Targu-Jiu

Meniu

Detalii produs

Convector pe gaz Lampart Gala Elegance 30 PP, putere nominala 4.1Kw, racordare la parapet, tiraj fortat

2.299,99 lei

Stoc produs: In stoc
Termen livrare: 2-14 zile
Garantie: 24 luni
Categorii: ,

Distribuie

Descriere

Convector pe gaz cu racordare la parapet

Convectoarele sunt aparate destinate incalzirii incaperilor pe timpul sezonului rece, incadrandu-se incategoria instalatiilor de incalzit de putere mica. Datorita aspectului estetic diversificat, convectoarele pot fi amplasate in spatii cu diferite destinatii ca: birouri, bucatarii,camere, spatii comerciale etc., integrandu-se astfel in dotarea incaperilor.Incalzirea spatiului are loc pe principiul convectiei naturale, adica energia termica degajata dearderea gazului este transmisa aerului din incapere, prin „spalarea” suprafetei schimbatorului de caldura a convectorului, de catre aerul spatiului de incalzit, care datorita diferentei de caldura(respectiv de densitate)se recircula, incalzind uniform spatiul. Datorita geamului special amplasat in partea frontala a aparatului, poate fi vizualizata flacara arzatorului pe toata lungimea schimbatorului de caldura.

Asigura confortul termic al incaperilor, indiferent de temperatura mediului exterior,mentinand temperatura atmosferei constanta, cu ajutorul unui aparat automat pentru reglareatemperaturii.

  • Asigura o reducere a consumului de gaz, ca urmare a unui randament termic ridicat.Elimina necesitatea supravegherii aparatului.
  • Asigura protectia la stingerea accidentala a flacarii sau la intreruperea accidentala a gazelor, garantand astfel siguranta persoanelor, a proprietatii sau a mediului inconjurator.
  • Asigura protectie impotriva dispersarii gazelor de ardere in incapere, in conditii de tiraj anormale.
  • Datorita diversitatii constructive, convectoarele formeaza o gama completa, ce este destinata saraspunda tuturor exigentelor ce apar la aparatele de incalzire de puteri mici.
  • Functioneaza cu gaz natural (GN-G20), sau cu gaz petrolier lichefiat (GPL-G30)si sunt reglate spre a functiona doar pe unul din aceste gaze, lucru consemnat pe eticheta cu date tehnice ce se lipeste la loc vizibil pe usa aparatului sau pe deflectorul de sub carcasa .

Reglarea functionarii pe celalalt tip de gaz se va putea face doar de o persoana autorizata, prin schimbarea duzelor de la arzatorul principal si arzatorul de veghe.

Convectorul Gala Elegance cu racordare la parapet, simbolizat “P” schimbatorul de caldura este complet izolat de incaperea pe care o deserveste / incalzeste, iar aspiratia aerului se face din exterior(atmosfera exterioara), iar evacuarea gazelor arse se face tot in exterior prin intermediul ansamblului parapet, livrat impreuna cu convectorul.

Unknown Image

 alt=

Unknown Image

 alt=

Unknown Image